STARTVÆKST Aarhus

Sådan køber eller sælger du en virksomhed


Dato og tid

Onsdag d. 26. september 2018 kl. 16:30 til 19:30

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 24. september 2018 kl. 16:00

Sted

INCUBA, lokale 5+6
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Denmark

Arrangør

STARTVÆKST Aarhus
+45 70 15 16 18
info@startvaekst-aarhus.dk

At købe eller sælge hele eller dele af en virksomhed er en omfattende og kompleks proces, da der både er emotionelle, økonomiske og juridiske interesser på spil. Vil du gerne have et overblik over processen og de muligheder der findes? Hvad skal man kigge efter? Hvordan forløber processen typisk? Og hvordan fastsættes prisen? Det er bare nogle af de spørgsmål, der hober sig op. 

I samarbejde med Vilsgaard Advokater inviterer vi til temamøde om køb og salg af virksomhed. Her får du blandt andet vigtige råd fra en advokat om hvordan processen og forhandlingerne foregår, og du får viden om principperne bag en værdiansættelse fra en statsautoriseret revisor. Programmet afsluttes med et overblik fra en bank over de muligheder for finansiering, som indgår i de fleste virksomhedskøb.

Arrangementet er relevant for
- Dig der skal til eller overvejer at sælge din virksomhed
- Dig der gerne vil købe dig ind i en virksomhed
- Dig der skal have partnere ind i virksomheden

Der serveres sandwich og vand i pausen.

NB! 
På grund af begrænset pladser, skal du være opmærksom på, at vi opkræver et no show fee på kr- 300,- hvis afmeldingen ikke har fundet sted dagen før arrangementet kl. 12.00

Vi gør også opmærksom på at vi vil dele nogle af dine oplysninger (navn og organisation) ifbm. udlevering af en deltagerliste til deltagerne, afholdelsesstedet samt oplægsholdere på det arrangement du er tilmeldt.


Læs mere i tilmeldingsbetingelserne i højre side, når du tilmelder dig.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

STARTVÆKST Aarhus
+45 70 15 16 18
info@startvaekst-aarhus.dk