STARTVÆKST Aarhus

Få fart i din forretning


Dato og tid

Tirsdag d. 20. november 2018 kl. 16:00 til 18:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 18. november 2018 kl. 15:30

Sted

INCUBA, niveau 0
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Denmark

Arrangør

STARTVÆKST Aarhus
+45 70 15 16 18
info@startvaekst-aarhus.dk

Du har truffet beslutningen om at blive selvstændig. Du ved også hvilket marked du ønsker at operere på, og du har fået skruet ydelseskonceptet/produktet skarpt sammen. Men for at få rigtig gang i det hele trænger du til at bedre styr på din retning og din samlede go-to market strategi. Hvordan går du til markedet? Hvordan ser prisstrukturen ud?  Hvordan differentierer dit koncept sig i markedet? Hvordan får du gjort opmærksom på konceptet? Hvem spørger du til råds?
 
På dette temamøde sætter vi fokus på forretningsudvikling. Du får masser af input til din forretningsmodel og din go-to-market strategi, Samtidig kommer vi omkring dit team og hvordan du kan arbejde med advisory boards og sætte det rigtige hold.
 
Mie Krog har en baggrund som bl.a. Brand Director i LEGO, Marketing og kommerciel direktør i JYSK koncernen og har mere end 10 års erfaring med e-commerce. Idag arbejder hun som professionel bestyrelseskvinde og strategisk forretningsudvikler indenfor MEDtech. Mie har stor erfaring med at vækste og internationalisere virksomheder og ved hvad det kræver af dygtige ejerledere, at udvikle deres virksomheder.


NB! 
På grund af begrænset pladser, skal du være opmærksom på, at vi opkræver et no show fee på kr- 300,- hvis afmeldingen ikke har fundet sted dagen før arrangementet kl. 12.00

Vi gør opmærksom på at vi vil dele nogle af dine oplysninger (navn og organisation) ifbm. udlevering af en deltagerliste til deltagerne, afholdelsesstedet samt oplægsholdere på det arrangement du er tilmeldt.

Læs mere i tilmeldingsbetingelserne i højre side, når du tilmelder dig.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

STARTVÆKST Aarhus
+45 70 15 16 18
info@startvaekst-aarhus.dk