STARTVÆKST Aarhus

B2B salg og Leadgenering


Dato og tid

Tirsdag d. 27. november 2018 kl. 17:00 til 19:30

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 26. november 2018 kl. 14:00

Sted

INCUBA, niveau 0
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Denmark

Arrangør

STARTVÆKST Aarhus
+45 70 15 16 18
info@startvaekst-aarhus.dk

Sådan tiltrækker du flere kunder og får dem til at købe MEGET MERE

De fleste virksomheder, især iværksættervirksomheder, tænker konstant:
"Hvordan får jeg flere leads" og hvordan sælger jeg mere, så jeg overlever i morgen og skaber noget jeg kan være stolt af på den lange bane"?

Glem det! Ifølge Jesper, handler det ikke om at skabe leads, som du kan sælge noget til.
Det handler om at TILTRÆKKE de rigtige kunder, som du kan være noget særligt for. Det er de kunder, der ikke konstant forsøger at dumpe prisen. Det er dem, der gerne vil bidrage til at vækste din virksomhed, anbefaler dig til andre og køber igen og igen.
Ja, det handler faktisk ikke engang om at sælge noget. Det handler om at få mennesker til at KØBE, siger han.

DIT UDBYTTE:
Du vil ikke alene få en masse inspiration. Du vil også få nogle værktøjer, som du kan bruge allerede i morgen:

  • Psykologisk overbevisning: Du vil, på egen krop, finde ud af, hvordan du får mennesker til at tage beslutninger (Købe, anbefale, dele)

  • Tribal marketing: Du vil blive introduceret til, hvordan du oversætter din forretningsmodel til en "Tribe" af de aller bedste kunder, som bidrager til virksomheden udvikling og vækst

  • Gamification: Du vil blive introduceret til 7 værktøjer til adfærdsdesign og motivation, som du kan integrere i dit forretningskoncept og kommunikation.
Om Jesper Koch
Jesper er adfærdspsykolog og ekspert i neuromarketing. Han vil afsløre hemmeligheden bag, hvordan du adskiller dig fra andre og skaber en vækstvirksomhed.

Som person, er han kendt, som en meget inspirerende oplægsholder og han har mere 15 års erfaring med at udvikle brands og vækstvirksomheder. Ud over mange års erfaring, som rådgiver, keynote speaker og forretningsudvikler, er han også tidligere direktør i gazellevirksomheden European Spermbank.

NB! 
På grund af begrænset pladser, skal du være opmærksom på, at vi opkræver et no show fee på kr- 300,- hvis afmeldingen ikke har fundet sted dagen før arrangementet kl. 12.00

Vi gør opmærksom på at vi vil dele nogle af dine oplysninger (navn og organisation) ifbm. udlevering af en deltagerliste til deltagerne, afholdelsesstedet samt oplægsholdere på det arrangement du er tilmeldt.

Læs mere i tilmeldingsbetingelserne i højre side, når du tilmelder dig.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

STARTVÆKST Aarhus
+45 70 15 16 18
info@startvaekst-aarhus.dk