STARTVÆKST Aarhus

Sådan bruger du medierne i din markedsføring


Dato og tid

Tirsdag d. 29. januar 2019 kl. 17:00 til 19:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 29. januar 2019 kl. 12:00

Sted

INCUBA, niveau 0
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Denmark

Arrangør

STARTVÆKST Aarhus
+45 70 15 16 18
info@startvaekst-aarhus.dk

Små eller nystartede danske virksomheder er generelt gode til at anvende digitale markedsføringsværktøjer til annoncering for produkter eller servicer.

Men mange undervurderer værdien af den traditionelle kommunikation samt den branding, en virksomhed kan få gennem medieomtale.

Hvad kan en pressemeddelelse?
Pressemeddelelsen er et centralt værktøj i virksomhedskommunikation. Og bedre forståelse af pressemeddelelsens dna øger sandsynligheden for at få dit budskab omtalt i medierne.

I samarbejde med Ritzaus Bureau inviterer STARTVÆKST Aarhus til en indføring i de journalistiske virkemidler og i pressemeddelelsen som redskab i virksomheds-pr.

Her lærer du pressemeddelelsen og den journalistiske tankegang at kende sammen med journalist og kommunikatør Morten Steiniche. Han gennemgår de grundlæggende kommunikative tips og tricks, som enhver virksomhed bør kende og anvende i deres PR-arbejde.

Det får du med hjem:
  • Forståelse af hvorfor medierne er værdifulde som markedsføringskanal
  • Tips til, hvordan og hvornår det er optimalt at henvende sig til medierne
  • Konkrete øvelser til din personlige pressemeddelelse
  • Bogen: Bliv synlig i medierne

Oplægget henvender sig til iværksættere og mindre virksomheder, der ikke har kommunikation som deres primære kompetence eller fokus, men som ønsker at lære de journalistiske virkemidler at kende, så de kan optimere deres marketing- og brandingindsats og komme den vigtige omtale i medierne et skridt nærmere.

NB! No show fee på 300kr.


Vi gør opmærksom på at vi vil dele nogle af dine oplysninger (navn og organisation) ifbm. udlevering af en deltagerliste til deltagerne, afholdelsesstedet samt oplægsholdere på det arrangement du er tilmeldt.


Læs mere i tilmeldingsbetingelserne i højre side, når du tilmelder dig.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

STARTVÆKST Aarhus
+45 70 15 16 18
info@startvaekst-aarhus.dk